Om Livsinspiration ThereseElisabeth

 

Jag läste till sjuksköterska för att hjälpa & skapa hälsa

Under år har jag mött människor i kris på olika sätt. Jag har utvecklat bred kunskap genom att arbeta i psykiatrisk och medicinsk vård med inriktning mot både barn och vuxna.

Vi får mindre tid. Vi dövar med för mycket läkemedel istället för att bota orsaken. Kroppen visar symtom och vi behöver ta reda på orsaken för att kunna läka. Jag kände att jag inte kunde vara kvar i vården och arbeta på sätt där varken tid eller energi räckte till.

 

En kurs i personligt ledarskap

Under en resa i personlig utveckling på Kos förstod jag att vi alla bär på inre sår som behöver läka. För varje sår som läker blir människan mer fri och kroppen kan starta sin egen självläkningsprocess. Resan var en stor vändpunkt och jag kom hem som en ny människa. Mitt gamla jag full av kontroll och undertryckt sorg hade försvunnit.

 

När vi skapar livet efter vår egen frihet uppnås hälsa och fysisk läkning ur ett långsiktigt perspektiv

Att skapa livet innebär en livsstil att skapa tillit till en högre existens. Denna existens är källan till vem du egentligen är, den andliga och själsliga delen av dig.
Ju mer jag utvecklas i mitt andliga jag desto mer bevis finner jag på själens påverkan av den fysiska kroppen. Jag har börjat se hur människor läker som genom mirakel med meditationer, upplevelser av tidigare liv och energibalansering
Jag kan inte längre förneka denna del av människan och hur stor betydelse den har för hälsan.